Adını Sen Koy 6. Bölüm


Adını Sen Koy son Sosyal Medyada en çok tıklanan türk dizileri içinde gelmesi nedeniyle Adını Sen Koy tv dizisini takipçilerimiz için etraflıca araştırdık. Adını Sen Koy 6. bölümü ile 26-09-2016 tarihinde seyircisini televizyon önüne alacak sürekli böyle olmuştur. Arama sitelerinde genel olarak sorgulanan arama kelimeleri bu şekliyledir Adını Sen Koy 6. bölüm Adını Sen Koy dizisi bu bölümde epey bir iddialı gelişmeler olacak

bu hafta ilk fragmanı baya heyecanlı gözüküyor. Adını Sen Koy geçen bölümüyle epey bir kendinden söz ettirdi. Takipçisi devamlı artan dizimiz Adını Sen Koy 6. bölüm 26-09-2016 akşamında yeni hayranlarına hoş zaman geçirtecek gibi. Bölümü bölüm hakkında yorumda bulunabilirsiniz.
Adını Sen Koy 6. Bölüm Hemen izle 26-09-2016,Adını Sen Koy 6. Bölüm Tek Parça HD izle,Adını Sen Koy 6. Bölüm Youtube seyret,Adını Sen Koy son bolum izle,Adını Sen Koy 6. Bölüm Full izle,Adını Sen Koy 6. Bölüm Full izle,Adını Sen Koy 6. Bölüm Tek Parça izle,Adını Sen Koy 6. Bölüm Full izle,Adını Sen Koy 6. Bölüm izle ,Adını Sen Koy 6. Bölüm

Konusu :
Trt 1 ekranlarının ilk günlük dizisi olan Adını Sen Koy'un tanıtım fragmanı yayınlandı. Trt 1 ekranlarında tanıtımı yayınlanan Adını Sen Koy dizisinin tam liste oyuncu kadrosu ve karakterleri de belli oldu. Adını Sen Koy dizisi.
Başrollerinde Ezgi Baran, Aykut İğdeli, Hazal Subaşı, Erkan Meriç gibi oyuncuların yer aldığı Adını Sen Koy dizisinin 19 eylül pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün yayınlanması ve Alev isimli bir kızın aşkını anlatacağı biliniyor.
Adını Sen Koy dizisi çok yakında hafta içi her gün Trt 1 ekranlarında. Adını Sen Koy dizisinde Alev karakterini canlandıracak kadın başrol oyuncusu Ezgi BARAN'ı daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk ve Günah dizisinden yakından tanıyoruz. Adını Sen Koy dizisinin çekimleri ise İstanbul ve çevre ilçelerinde devam ediyor.


Add Your Comments

Disqus Comments
Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyiciler